bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю: Пристрої дистанційного керування
19.04.2024

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Замовник) оголошує закупівлю згідно коду ДК 021:2015:38820000-9-Пристрої дистанційного керування (Пульти до цифрових портативних рентгенографічних апаратів FDR Xair (XD 2000)) (далі – Товар) за процедурою «Запит цінових пропозицій» у порядку визначеному Внутрішніми процедурами закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для виконання програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією, затвердженого наказом від 27 квітня 2021 року № 16-од та погоджені Глобальний фондом, з метою реалізації механізму реагування на COVID-19 (C19RM 2021-2023) в рамках виконання програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні» (англійською мовою: «Grain momentum in reducing TB/HIV burden in Ukraine»), що реалізується за кошти гранту Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією, згідно з Угодою про надання гранту від 04 грудня 2020 року № 1936 (найменування гранту: UKR-C-PHC).

1.        Найменування та місцезнаходження Замовника: Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України». 04071, м. Київ, вул. Ярославська 41.

2.        Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015:38820000-9-Пристрої дистанційного керування (Пульти до цифрових портативних рентгенографічних апаратів FDR Xair (XD 2000)).

3.        Кількість Товару: 10 штук.

4.        Місце поставки Товару: відповідно Додатку 8 до тендерної документації «Перелік отримувачів та адрес доставки товару».

5.        Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: визначені в Додатку 2 «Технічна специфікація».

6.        Очікувана вартість предмета закупівлі: 340 000,00 грн без ПДВ.

Операції з оплати Послуги звільняються від оподаткування податком на додану вартість згідно статті 7 Закону України від 21.06.2012 року № 4999-VI «Про виконання програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні», п. 26 підрозділу 2 розділу XX Податкового кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2013 року № 284 «Деякі питання ввезення на митну територію України товарів і постачання на митній території України товарів та надання послуг, що оплачуються за рахунок грантів (субгрантів) Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні».

7.        Строк поставки Товару: до 24.06.2024 року.

8.        Кінцевий термін подання цінових пропозицій: 26 квітня 2024 року до 12:00 (включно) за київським часом.

9.                  Строк, протягом якого цінові пропозиції є дійсними: Цінові пропозиції вважаються дійсними протягом 90 (дев’яносто) календарних днів з дати кінцевого строку подання цінових пропозицій.

10.    Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

11.              Прізвище, ім’я та по батькові, посада та електронна адреса однієї чи кількох посадових осіб Замовника, уповноважених здійснювати зв’язок з учасниками:

З питань технічної специфікації:

Россовська Оксана Володимирівна- головний фахівець з управління та протидії туберкульозу,

e-mail: [email protected],

тел.: +38 (044) 334-56-89.

З питань проведення процедури закупівлі:

Бугай Анна Валеріївна– головний фахівець з закупівель та постачань відділу закупівель та постачань,

e-mail: [email protected],

тел.: +38 (044) 334-53-16.

12.              Порядок подання цінових пропозицій.

Цінова пропозиція повинна надсилатись на електрону адресу: [email protected]. Усі документи цінової пропозиції повинні бути у вигляді кольорової сканованої копії та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки (за наявності), підпису і т.ін. У разі якщо інформація на сканованій копії буде не доступна до перегляду (зображення буде не чітке, текст (повністю або частково) не буде видно), така пропозиція учасника відхиляється з підстави не надання інформації, передбаченої оголошенням про закупівлю. Цінова пропозиція та всі копії будь-яких документів, що включаються в пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом уповноваженого представника учасника, а також скріпленими печаткою (за її наявності).

Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник. Всі пропозиції, отримані після кінцевого строку подання цінових пропозицій розгляду не підлягають. Кожен учасник має право подати лише одну цінову пропозицію.

13.              Цінова пропозиція повинна складатися з:

-                     інформації та документів, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям, вимоги до надання яких визначено в Додатку 1 до цього оголошення про закупівлю;

-                     інформації щодо відповідності запропонованого учасником товару, технічним, якісними та кількісними характеристикам предмета закупівлі, які встановлені в Додатку 2 до оголошення про закупівлю, а також документів, які підтверджують відповідність запропонованого учасником товару, технічним, якісним та кількісним характеристикам предмета закупівлі. Перелік таких документів встановлений в Додатку 2 до оголошення про закупівлю;

-                     інформації про ціну пропозиції, яка надається шляхом заповнення форми «Форма цінової пропозиції», що викладена в Додатку 3 до цього оголошення про закупівлю;

-                     листа - згоди в довільній формі про те, що учасник погоджується з умовами проект договору про закупівлю, викладеного в Додатку 4 до цього оголошення про закупівлю;

-                     листа - згоди в довільній формі про те, що учасник ознайомився та зобов’язується дотримуватись вимог Кодексу поведінки для постачальників Глобального форду, що викладений в Додатку 5 до оголошення про закупівлю;

-                     завіреної підписом уповноваженого представника учасника, а також скріпленої печаткою (за її наявності) Декларації конфлікту інтересів учасника, який подає цінову пропозицію, що викладена в Додатку 6 до оголошення про закупівлю;

-                     листа - згоди в довільній формі про те, що учасник погоджується виготовити наклейки та нанести зображення на товар у відповідності до Додатку 7 «Технічні вимоги до наклейок та нанесення зображень» до цієї тендерної документації;

-                     листа - згоди в довільній формі про те, що учасник погоджується зробити поставку товарів за адресами відповідно до Додатку 8 до цієї тендерної документації «Перелік отримувачів та адрес доставки товару».

14.              Перелік критеріїв та методика оцінки цінових пропозицій: Єдиний критерій оцінки є ціна – 100%. Найбільш економічно вигідною пропозицією буде вважатися пропозиція з найнижчою ціною з урахуванням усіх податків і зборів, окрім ПДВ.

15.              Інша інформація:

15.1.        Факт подання цінової пропозиції учасником - фізичною особою чи фізичною особою-підприємцем, яка є суб’єктом персональних даних, вважається безумовною згодою суб’єкта персональних даних щодо обробки її персональних даних у зв’язку з участю в процедурі закупівлі, відповідно до абзацу 4 статті 2 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI жодних окремих підтверджень не потрібно подавати в складі цінової пропозиції. У всіх інших випадках, факт подання цінової пропозиції учасником – юридичною особою, що є розпорядником персональних даних, вважається підтвердженням наявності у неї права на обробку персональних даних, а також надання такого права Замовнику, як одержувачу зазначених персональних даних від імені суб’єкта (володільця). Таким чином, відповідальність за неправомірну передачу Замовнику персональних даних, а також їх обробку, несе виключно учасник процедури закупівлі, що подав цінову пропозицію жодних окремих підтверджень не потрібно подавати в складі цінової пропозиції.

15.2.         На підставі оцінки поданих пропозицій Замовник визначає переможця закупівлі та приймає рішення про намір укласти договір про закупівлю. Замовник має право відмінити процедуру закупівлі.

15.3.        Замовник не несе відповідальність:

-           за роботу пошти, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких матеріали (цінова пропозиція чи будь-які інші документи, необхідні для участі у процедурі закупівлі) учасників не надійшли, надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені;

-           за роботу операторів зв’язку;

-          у випадку виникнення форс-мажорних обставин.

15.4.        Учасники погоджуються з тим, що Замовник не повертає матеріали, подані на будь-якій стадії проведення процедури закупівлі.

15.5.         Рішення Замовника є остаточним та оскарженню не підлягає.

Контакти

  • Бугай Анна Валеріївна
  • тел.: (099) 272 01 89
  • е-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.