bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із закупівлі обладнання та меблів для кухні (харчового блоку) для облаштування КНП
25.04.2024

ОГОЛОШУЄМО ТЕНДЕР із закупівлі обладнання та меблів для кухні (харчового блоку) для облаштування комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Колиндянської сільської ради»  за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe - Evangelisches Werk für Diakonie und Entwicklung e.V.

 

Благодійна організація «Благодійний Фонд «СХІД-СОС» оголошує тендер  із закупівлі обладнання та меблів для кухні (харчового блоку) для облаштування комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Колиндянської сільської ради” (далі “Центр”).

Товари будуть доставлені постачальником безпосередньо до Центру.

Закупівля товару здійснюватиметься в рамках проекту – Комплексні заходи з гуманітарного реагування на потреби постраждалих від конфлікту українців та громадян третіх країн в Україні, Польщі, Румунії та Молдови №K-EUM-2023-9004 за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe – Evangelisches Werk für Diakonie und Entwicklung e.V.

Термін надання послуг: травень 2024 року.

Оплата послуг: безготівкова оплата.

 

Тендерна документація (дивись додатки або посилання на наш сайт):

  • Інструкція для учасників тендеру;
  • Додаток 1: Ілюстративні приклади меблів;
  • Додаток 2: Приклади кухонного обладнання.

 детальна інформація за посиланням: https://vostok-sos.org/ogoloshuyemo-tender-iz-zakupivli-obladnannya-ta-mebliv-dlya-kuhni-harchovogo-bloku-dlya-oblashtuvannya-komunalnogo-nekomerczijnogo-pidpryyemstva-czentr-pervynnoyi-medyko-sanitarnoyi-dopomogy-k/

Кінцевий термін подачі пропозицій: 5 травня 2024 року (18:00)

 

Пропозиції слід надати в одному екземплярі до 18:00 5 ТРАВНЯ 2024 року Новою поштою в запечатаному конверті з обов’язковим маркуванням «Тендер із закупівлі обладнання для облаштування комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Колиндянської сільської ради”.

Учаснику слід врахувати терміни доставки. До вказаного часу пропозиція повинна бути на відділенні Нової Пошти.

У розділі «Відправник» слід вказати найменування учасника тендера, адресу та контактні телефони. У графі «Одержувач» вказати адресу: БО «БФ «СХІД-СОС», м. Ужгород,  Нова Пошта № 2 тел. +380667364763 (Анастасія Лемешко). Безготівкова оплата за рахунок організації БО “БФ “Схід-СОС” (ЄДРПОУ: 39764400).

Відповіді на питання про подачу тендерної пропозиції можна отримати, написавши на електронну адресу: [email protected] або зателефонувавши за номером +380 (97) 448-34-76 (Ірина Серченко).

Контакти

  • +380 (97) 448-34-76 (Ірина Серченко)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.