bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант/ка з комунікації для FSC Україна
10.05.2024

Місією FSC є просування екологічно належного, соціально відповідального і економічно життєздатного управління лісами в світі. Ми досягаємо цього завдяки FSC сертифікації, забезпечуючи ліси світу відповідальним управління. Для отримання додаткової інформації про FSC відвідайте веб-сайт www.fsc.org.

Для того щоб ефективно відповідати на виклики повязані із збереженням лісів світу, ми прагнемо бути впевненими, що разом із нами працюють люди, які мають найкращі кваліфікації у світі. Такий підхід поширюється на всіх, хто працює в FSC по всьому світу: від тих, хто забезпечує лідерство у розробці політик і стандартів, завдяки тим, хто впроваджує ці політики і стандарти на місцях, та до тих, хто забезпечує нам основу для виконання нашої роботи.

Ми шукаємо консультанта з комунікації для FSC Україна, який має значний досвід та поділяє місію FSC, для роботи у мультинаціональній команді.

 

Сфера діяльності

Консультант з комунікації буде залучений до розробки та імплементації комунікаційної стратегії FSC Україна, промоції FSC та її впливу серед ключових стейкхолдерів, таких як органи державної влади, громадські організації та медіа.

 

Основні ролі та відповідальність

• Залучення медіа та лідерів думок до заходів FSC Україна;

• Співпраця з потенційними топовими медіа та пітчинг результатів комунікації;

• Створення та адаптація цільового контенту для комунікаційних каналів FSC Україна.

 

Терміни та умови

Місцерозташування: Україна, Київ (буде перевагою).

Тип контракту: угоди про надання послуг.

Тривалість послуг: до кінця 2024 року.

Поїздки: можуть знадобитися спорадичні поїздки.

Звітування перед директором FSC Україна.

Початок роботи: одразу після відбору.

 

Результати послуг

• Комунікаційних план для 3-4 кварталів 2024 року та на 2025 рік;

• Індивідуальна комунікаційна підтримка для:

     - одного круглого столу;

     - чотирьох вебінарів;

     - шести робочих зустрічей або інших заходів;

• Локалізація чотирьох глобальних прес-релізів;

• Дванадцять локальних прес-релізів;

• Шість пітчінгів, які мають мають завершитися щонайменше шістьма публікаціями про результати роботи FSC;

• Щонайменше десять унікальних постів у соціальних медіа кожного кварталу;

• Щоквартальний звіт про медіа охоплення.

• Процес відбору складається з трьох етапів:

 

I. Надішліть мотиваційний лист з відповідями на такі питання:

• Опишіть успішну комунікаційну кампанію під Вашим керівництвом та її результати в контексті Вашої роботи (100-200 слів);

• Коротко окресліть комунікаційну стратегію, яку б Ви розробили для важливого проєкту в лісовому секторі України. Вкажіть ключові елементи, такі як цільові аудиторії та основні меседжі (100-250 слів);

• Наведіть приклад того, як Ви сприяли співпраці між стейкхолдерами для вирішення комунікаційного завдання (100-200 слів).

II. Відібрані кандидати будуть запрошені на відеоінтерв'ю для обговорення свого підходу до комунікацій та бачення майбутнього комунікаційного менеджменту.

III. Фіналісти відбору будуть запрошені на особисту співбесіду для подальшого обговорення їхнього досвіду та кваліфікації.

 

Якщо Ви зацікавлені у цій позиції, надішліть своє CV та мотиваційний лист англійською мовою на email: [email protected] до 31 травня 2024 року. Будь ласка, не надсилайте жодного Вашого фото.

Ми підтвердимо отримання вашої заявки. Однак, лише кандидати, відібрані для співбесіди, отримають повідомлення про результати відбору та будуть повідомлені про результати відбору. Якщо Ви не отримаєте підтвердження, перевірте, будь ласка, спам-фільтр, і якщо Ви не знайдете його там, зв'яжіться з нами за телефоном: +38 044 223-68-45

Звертаємо Вашу увагу, що подаючи заявку, Ви автоматично приймаєте нашу Інформацію про Захист Даних щодо обробки Ваших персональних даних.

Ми з нетерпінням чекаємо на Вашу заявку!

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.