bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

РАТН оголошує конкурс для НУО на одержання субгранту для створення ресурсної кімнати
10.05.2024

Оголошення про конкурс для відбору неурядових організацій (НУО) на одержання субгранту для створення ресурсної кімнати та груп само-та взаємодопомоги для вагітних та молодих матерів.

Міжнародна організація РАТН, Організатор конкурсу, впроваджує в Україні Проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» («Support TB Control Efforts in Ukraine») за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зниження тягаря ТБ в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання і належного лікування хворих на ТБ, ХР ТБ і ко-інфекцію ТБ / ВІЛ.

В рамках Проекту, РАТН оголошує відкритий конкурс з відбору одного або кількох НУО для створення та організації роботи ресурсної кімнати та груп само-та взаємодопомоги для вагітних та молодих матерів для профілактики материнської депресії на базі закладів первинної медико-санітарної допомоги, і цим запрошує Вас надати конкурсні заявки. Докладніший опис приводиться в Оголошенні, що додається. Формат Фінансової пропозиції також додається.

Кінцевим терміном для отримання конкурсних заявок Організатором встановлюється 24 травня 2024 року, 12:00 за місцевим часом. Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

Кандидатів-переможців конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 29 травня 2024 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 3 (трьох) робочих днів після офіційного затвердження переможців конкурсною комісією.

 

Бажаємо вам успіху!

Коментарі

Світлана Калюх   4 дні тому   #  

Доброго дня!
Мене цікавить субгрант для створення ресурсної кімнати для вагітних. Але я не можу отримати інфу про цей грант. Допоможіть, будь ласка! До кого звернутися.
Дякую, заздалегідь!

  •   Пiдписатися на новi
Аліна Пономаренко   4 дні тому   #  

вітаємо! під даним оголошенням містяться два файли (вкладення). їх можна скачати та ознайомитися з усіма деталями.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.